Liam Neeson: Lintu kertoi isän kuolemasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkinäyttelijä Liam Neeson vietti viime vuoden hiljaiseloa vaimonsa traagisen kuoleman johdosta. Irlantilainen tähti tunnetaan muun muuassa vuoden 2008 Taken-toimintaelokuvastaan, jonka jatko-osa saa Suomen ensi-iltansa 5. lokakuuta.

60-vuotias Liam Neeson kertoi nyt elämäänsä koskettaneesta yliluonnollisesta tapahtumasta. Mies näki nimittäin nuorena poikana enteen isänsä kuolemasta. Irlantilainen näyttelijä aavisti tulevan kuoleman ikkunalleen lennähtäneen pikkulinnun ansiosta.

– Kun nousin sängyltä ja menin lähemmäs ikkunaa, se lensi pois. Menin takaisin sänkyyn ja aloin ajattelemaan isääni, koska hän kasvatti kanarianlintuja. Tuntia myöhemmin sain puhelun, jossa hänen kerrottiin kuolleen, kertoi Liam Neeson haastattelussa.

Ensimmäisen Taken-elokuvan ohjasi Pierre Morel ja jatko-osan ohjaajaksi valittiin taannoin Olivier Megaton. Liam Neesonin vaimo Natasha Richardson menehtyi traagisesti vuonna 2009 lasketteluonnettomuuden takia. Näyttelijätär loukkasi päänsä, kun hän oli laskettelemassa Mont Tremblant Resortissa Kanadan Quebecissä. Heillä on kaksi poikaa, Michael ja Daniel.