Samara Weaving kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kansainvälisesti noteerattujen julkkiskaunottarien joukkoon nousee harvakseltaan uusia tulokkaita. Vuosittain vain muutama uusi neitokainen onnistuu lunastamaan paikkansa seurattujen tähtien joukossa. Eräs heistä on Samara Weaving.

Australialainen näyttelijäkaunotar Samara Weaving on saippuasarjojen tähti, joka kuvattiin tällä kertaa nauttimasta rantapäivästä punaisissa bikineissä. Märkänä vedestä noussut kaunotar lienee ollut timmin kroppansa ansiosta miespuolisten auringonottajien silmänilo.

20-vuotias australialainen Samara Weaving tunnetaan maailmalla parhaiten huippusuositun Home And Away -saippuasarjan tähtenä Indigo Walkerin roolistaan. Hän on tähdittänyt myös Out Of The Blue -televisiosarjaa, jossa hän esitti Kirsten Mulroneyn roolia. Adelaisessa syntynyt kaunotar varttui Singaporessa ja Indonesiassa.