Maailman upeimmat kattoterassibaarit listattiin – kelpaisiko tällainen maisema?

Matkailu · Stara.fi

Hotellien ja ravintoloiden arvostelussa huippusuosituksi noussut TripAdvisor-verkkopalvelu on nyt listannut maailman upeimmat kattoterasseilla sijaitsevat baarit ja ravintolat. Palvelun miljoonien käyttäjien mukaan listaykkönen löytyy nykyisin Meksikosta.

Upeimmaksi kattoterassibaariksi nousi Meksikon San Miguel de Allendessa sijaitseva Luna Roof Top Tapas Bar, jonka kehutaan olevan erityisen upean varsinkin auringonlaskussa.

Toiselle sijalle rankattiin Thaimaan Bangkokissa sijaitseva Sirocco Restaurant ja kolmanneksi Laosin Vientianessa sijaitsevan Sengtawan Riverside -hotellin ravintola. Viiden upeimman joukkoon mahtuivat myös Turkin Istanbulissa sijaitseva Istanbul Golden City Hotel ja Englannin Lontoossa sijaitsevan The Trafalgar -hotellin kattoterassi.

2. Sirocco Restaurant, Bangkok, Thailand

3. Sengtawan Riverside Hotel, Vientiane, Laos

4. Istanbul Golden City Hotel, Istanbul, Turkey

5. The Trafalgar Hotel, London, England

Katso koko Top 10 -lista tästä.