Espanjalaismallin rinnat eivät ole luomua nähneetkään? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalainen mallikaunotar Eugenia Silva on saanut tähän mennessä jalansijaa lähinnä espanjankielisissä maissa, joten muualla hän on vielä varsin uusi tuttavuus. Korkeasti koulutettu kaunotar tekee kuitenkin parhaillaan tuloaan myös viihdelehdissä.

Nyt Eugenia Silva on kuvattu Milanossa, jossa hän osallistui Roberto Cavallin katumuotia esittelevään muotinäytökseen. Neitokainen oli pukeutunut valkoiseen mekkoon, joka oli yläosastaan varsin antava. Samalla hänen silikonitäytteiset ja luonnottoman muotoiset rintansa pääsivät oikeuksiinsa.

36-vuotias Eugenia Silva on espanjalainen malli, joka on valmistunut juristiksi Madridin yliopistosta. Silva löydettiin malliksi 16-vuotiaana, kun hän voitti Elite Look of the Year -mallikilpailun. Malliurallaan kaunotar on poseerannut esimerkiksi Dolce & Gabbanan ja Oscar De La Rentan mainoskuvissa. Silva on perustanut lisäksi Braven Films -nimisen tuotantoyhtiön.