Morsian osoittautui kaasojen kauhuksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuoden hauskimpien komedioiden joukkoon lukeutuva Morsiusneidot kertoo nimensä mukaisesti naisista, jotka auttavat heidän ystäväänsä hääjärjestelyissä. Nyt erään vaativan morsiamen kirjoittama sähköpostiviesti on noussut uutisotsikoihin.

Gawker-sivuston julkaisemassa sähköpostiviestissä häitään innolla odottava morsian on kirjoittanut uskomattomia vaatimuksia morsiusneidoilleen. Nainen muun muuassa kertoo, että hänen ystäviensä kannattaa lukea sähköposti todella tarkkaan ennen kuin he hyväksyvät ”kunniapyynnön”.

Morsiamen mukaan morsiusneitojen tulee olla aina käytettävissä helmikuun ja lokakuun välisenä aikana. Jos morsiusneidot suunnittelevat esimerkiksi lomamatkaa tuon seitsemän kuukauden aikana, on siitä ilmoitettava pääjehulle. Sähköpostiviestissä nainen uhkaa erottavansa morsiusneidot asemastaan, jos he eivät osallistu kaikkiin häihin liittyviin juhlallisuuksiin.

Varakas morsian kertoo viestissään järjestävänsä häänsä Coloradossa, kihlajaisensa New Yorkissa ja polttarit Las Vegasissa. Jos morsiusneidoilla ei ole varaa jatkuvaan matkustamiseen, morsian antaa heille lähtöpassit. Ensi vuonna alttarille astuvalla morsiamella ei ole nimittäin aikaa kavereidensa matkojen varaamiseen. Lisäksi morsian kertoo antavansa potkut, jos ystävä ei vastaa hänen viesteihinsä kahteen tai kolmeen päivään.