P. Diddy nettikuvassa alastomien mallityttöjen kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin tänä vuonna Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Taannoin esimerkiksi hänen lomamatkansa tuli maksamaan 850.000 dollaria.

Äskettäin musiikkimoguli yllätti faninsa Twitter-mikroblogissaan julkaisemallaan härskillä kuvalla, jossa Diddy piteli vasenta kättään naisen alapään päällä. Nyt sama linja on jatkunut, kun räppäri poseeraa nettikuvassaan täysissä pukeissa kahden täysin alastoman mallikaunottaren kanssa. Kuvassa räppäri esitetään taiteilijana.

– Olen taiteilija. Sanan jokaisessa merkityksessä. LOL, Diddy kirjoitti Twitter-blogiinsa.

Kuva: Twitter

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.