USA:n presidenttiehdokkaista raju väittely – poliisi hälytettiin apuun

Ohhoh! · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat usein puuttumaan pariskuntien rajuihin riitatilanteisiin, jotka ovat voineet saada alkunsa täysin mitättömästä asiasta. Nyt erään avioparin kerrotaan ajautuneen rajuun tappeluun, kun he väittelivät Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaista.

Floridalalainen pariskunta keskusteli aiemmin tällä viikolla kotonaan presidenttiehdokkaista Barack Obamasta ja Mitt Romneystä. Politiikkaan liittyvä keskustelu muuttui kuitenkin kiivaaksi sanaharkaksi, kun aviopari alkoi riidellä presidentinvaaleista.

Peter Schwartz -niminen vanhus raivostui ja riita äityi lopulta käsirysyksi. Poliisit hälytettiin paikalle selvittämään väikohtausta, joka päättyi 74-vuotiaan vanhuksen pidätykseen. Aviomies istuu parhaillaan poliisivankilassa Broward Countyssa, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.