Tamara Ecclestone ”otti juoksusafkat” – poistui ravintolasta maksamatta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa. Äskettäin neitokainen erosi poikaystävästään Omar Khyamista, kun miehen seksivideo tuli julkisuuteen.

28-vuotiaan neidon kerrotaan nyt joutuneen noloon tilanteeseen hienostuneen GB-hotellin hyväntekeväisyyslounaalla. Tamara oli niin ajatuksissaan lähtiessään lounaalta, että unohti kokonaan maksaa syömisestään koituneen laskun. Kaunotar teki nopeasti U-käännöksen takaisin ravintolaan, ja palasi pahoittelemaan virhettään.

Ecclestone antoikin hyvityksenä henkilökunnalle 2.000 punnan, eli 2.600 euron, arvoisen tipin. Hänen maksamansa rahat menivät suoraan The Prince’s Trust ja The Springboard -nuorisojärjestöille. Kaunottaren annoksen kokkasivat Gordon Ramsayn kokkiharjoittelijat.

– Tamara tuli tukemaan hyvää tarkoitusta ja oli erittäin antelias – mutta unohti melkein maksaa lounaslaskunsa. Hän oli todella nolostunut tajutessaan virheensä. Henkilökunta ei kuitenkaan pahastunut, sillä hän on niin hurmaava ihminen, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.