Khloe Kardashian paljasti: ”Opettajat haukkuivat rumaksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperhe joutui aiemmin tänä vuonna shokkiväitteiden riepottelemaksi, kun edesmenneen Robert Kardashianin leski väitti, ettei Khloe Kardashian ole Robertin biologinen lapsi.

Khloe Kardashian on puhunut avoimesti julkisuudessa ulkonäköpaineistaan. Nyt 28-vuotias realitytähti paljasti joutuneensa kouluvuosinaan opettajiensa haukkujen kohteeksi. Khloen mukaan hänen opettajansa muun muuassa haukkuivat brunettea rumaksi. Opettajat eivät olleet uskoa, että sisaruksiaan huomattavasti pidempi Khloe kuuluisi Kardashianien klaaniin.

– Opettajani kysyivät aina olenko Kardashian. He ihmettelivät sitä, miksi minä olen ruma ja siskoni ovat kauniita. Eräänä päivänä päätin, että en välitä kommenteista, sillä olen erilainen ja kaunis omalla tavallani, Khloe Kardashian kertoi The Block -lehdelle.

Khloe Kardashian laihdutti taannoin yhdeksän kiloa 20 päivässä. Neitokainen oli epävarma vartalostaan ja päätti aloittaa laihdutuskuurin kiinteyttääkseen kroppaansa. Suorasanainen Khloe on yksi Kardashianien perheen suosituimmista jäsenistä, sillä häntä pidetään realityperheen ”aidoimpana” sisaruksena.

Koripallotähti Lamar Odomin kanssa naimisissa oleva Khloe Kardashian sai taannoin oman radio-ohjelmansa. Realitykaunotar viihdytti kuulijoita The Mix Up with Khloe Kardashian Odom -ohjelman parissa Dallas station MIX -radiokanavalla. Neitokaisen kerrotaan parhaillaan haaveilevan perheen perustamisesta, sillä hän yrittää saada lapsen hedelmöityshoitojen avulla.