Naisräppäri uhkasi tappaa – Mariah Carey palkkasi lisää turvamiehiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Äskettäin lauluohjelman kuvauksissa nähtiin yllättäviä käänteitä, kun sen tuomaridiivat alkoivat riitelemään kesken koelaulujen. Nicki Minaj uhkasi väkivallalla häntä haukkunutta Mariah Careyta. Laulajattaren kerrotaan nyt ottaneen uhkaukset todesta, sillä Mariah on palkannut lisää turvamiehiä tapauksen jälkeen.

– Jos minulla olisi ase, ampuisin tuon ämmän, kerrotaan Nicki Minaj’n sanoneen riidan yltyessä.

Female First -sivuston mukaan poppari pelkääkin eniten nyt arvaamattoman naisräppärin seuraavaa liikettä. Räväkkä hip hop -tähti ei ole pyytänyt sanomisiaan anteeksi. Riita ei kuitenkaan saa Careyta jättämään ohjelmaa, vaikka hän kertookin tuntevansa olonsa epämukavaksi.

Minaj on jatkanut välikohtauksen jälkeen loanheittoa Twitterissä, ja kirjoittanut useita laulajatardiivaa pilkkaavia viestejä. Hän muun muassa väittää Mariahin keräävän sääliä itselleen. Neito myös kritisoi sitä, että Carey otti välittömästi riidan jälkeen yhteyttä juontaja Barbara Waltersiin saadakseen oman lausuntonsa tapahtuneesta julki.

Tuttuun tapaan laulukilpailun juontajana jatkaa ökyrikas televisiotähti Ryan Seacrest. Viihdemoguli Simon Fullerin luoma kykyjenetsintäkilpailu on yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä televisiosarjoista. Kilpailun tunnetuimpia voittajia ovat muun muuassa Kelly Clarkson, Jordin Sparks, Carrie Underwood ja David Cook.