Simon Cowellin kodissa huonoa energiaa – palkkasi parantajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin kerrottiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli tienaa kaudesta 75 miljoonaa dollaria.

Äskettäin hermoromahduksestakin kärsinyt Simon Cowell on nyt turvautunut poppakonsteihin saadakseen kotinsa energiat paremmiksi. Musiikkimoguli palkkasi parantajan nostattamaan Los Angelesin kartanonsa tunnelmia ja puhdistamaan negatiivista energiaa. Tällä erää mies odotteleekin innolla huomaavansa tulokset kotonaan.

– Annoin jonkun parantaa taloni, outoa mutta mahtavaa. Parantaja tuo hyvää energiaa, joku kertoi siitä minulle. Työ kestää muutaman päivän, kirjoitti Simon Cowell Twitter-blogiinsa.

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.