Jessica Jane Clement rullaluistelemassa käänsi katseet New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Kotimaassaan Jessica on kuitenkin jo nyt seurattu tähti.

Äskettäin eläinten hyväksi kaikki vaatteensa PETA-järjestön kampanjaan riisunut 27-vuotias kaunotar on nyt kuvattu rullaluistelemassa New Yorkin Keskuspuistossa yhdessä miehensä Lee Staffordin kanssa. Neitokaisen taidot eivät välttämättä olleet parhaat mahdolliset, mutta näyttävyys korvasi puutteet.

Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.