BB-alastonkuvat katosivat verkosta: ”Kiitos köyhät run**arit!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka eräs luvattomasti asialla ollut suomalainen verkkosivusto kokosi kuvagalleriaan Big Brother -talon nettilähetyksen kuvakaappauksina ikuistettuja asukkaiden alastonkuvia. Tänään Hymy-lehti raportoi, että sivusto on kadonnut verkosta.

BB-kaunotarten nakukuvat saivat mediahuomion ansiosta suuren suosion, ja lopulta BB-Pedia -verkkosivusto myös kaatui tilapäisesti suuren kävijämäärän johdosta. Nyt kuvat ovat kuitenkin kadonneet sivustolta lopullisesti.

Hymy-lehden mukaan sivuston ylläpidon uhkana oli oikeusjuttu kuvien tekijänoikeuksien takia, sillä kuvat julkaistiin verkossa ilman lupaa. Tällä hetkellä sivuilla onkin enää jäljellä hieman katkeransävyinen viesti.

– Tissit-sivu on poistettu, koska sen olemassaolon aikana yksikään ei ostanut yhtään tuotetta Apinashopista. Kiitos köyhät itsekkäät runkkarit, sivustolla todetaan.