Jwoww, mikä kosinta!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulusta The Jersey Shore -ohjelmasta kuuluisuudeksi noussut Jennifer ”Jenni” Farley tunnetaan myös Jwoww-nimellä. Realitytähti on luonut jo menestyneen bisnesuran, sillä hän on julkaissut muun muuassa oman hajuveden ja bikinimalliston.

26-vuotias Jenni Farley koki vastikään elämänsä yllätyksen. Tähden pitkäaikainen poikaystävä Roger Matthews kosi nimittäin naista kesken laskuvarjohyppytunnin. Vaikka puun takaa tullut kosinta hämmästyttikin neitokaista, ei hänellä ollut vaikeuksia vastata myöntävästi.

– Katsoin ympärilleni ja näin käsin kirjoitetun kyltin, jossa luki ”Jenni, tahdotko…” Sitten katsoin häntä kohti ja sekosin. Huusin hänelle, että mitä ihmettä hän tekee. Hän sanoi, että haluaa viettää koko loppuelämänsä kanssani, kertoi Jwoww In Touch Weekly -lehdelle.

Realitytähti onkin innoissaan upeasta, timanttisesta kihlasormuksestaan, koska se muistuttaa häntä isokokoisesta kihlatustaan. Jennin mukaan hän kertoi jo aiemmin miehelleen, että haluaa näyttävän sormuksen muistuttamaan pitkästä rakastetustaan.

Jwoww sai viime vuoden syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jwoww koki ystävineen äskettäin järkytyksen, kun huippusuosion saavuttanut Jersey Shore -sarja päätettiin lopettaa.