Mila Kunis sai leffapomolta rajun uhkauksen – ei suostunut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

70’s Show -hittisarjan tähdet Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat tunteneet toisensa 15 vuoden ajan. Heidän ystävyytensä muuttui aiemmin tänä vuonna romanssiksi, sillä pariskunta on nykyisin onnellisesti yhdessä.

Esquire-lehti valitsi vastikään 29-vuotiaan Mila Kunisin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Nyt neitokaisen kerrotaan saaneen uhkauksia eräältä elokuvapomolta, koska hän ei halunnut poseerata miestenlehden kansikuvassa provokatiivisesti. Näyttelijätär piti kuitenkin päänsä eikä suostunut taivutteluun.

– Minulle sanottiin, että en tule koskaan työskentelemään sille firmalle, jos en suostu tekemään erään lehden kansikuvaa. Tämä henkilö ei suostunut hyväksymään kieltäytymistäni. Se oli urani käännekohta, kun sanoin viimeinkin ei, kertoo Mila Kunis Esquire-lehdelle.

Ukrainalaissyntyinen amerikanjuutalainen Mila Kunis tuli tunnetuksi 70’s Show -komediasarjasta. Hän näyttelee myös suositussa Family Guy -animaatiosarjassa Meg Griffinin roolin. Neitokainen on viime vuosina laajentanut uraansa elokuviin ja näytellyt muun muassa elokuvissa Forgetting Sarah Marshall, Max Payne, Black Swan, Vain seksiä ja Ted.