Näin helposti teet miehestäsi suutelemisen mestarin

Lifestyle · Neea Jokinen

Moni nainen on varmasti joskus törmännyt mieheen, joka ei aiheuta polvien vapinaa ja perhosten lentelyä mahassa suutelutyylillään. Jotkut miehet saattavat esimerkiksi muhinoinnin aikana työntää kielensä niin syvälle kaunottaren kurkkuun, että seuraukset voivat olla iljettävät.

Nyt Cosmopolitan-lehti on julkaissut verkkosivuillaan listan vinkkejä, joiden avulla nainen voi tehdä kumppanistaan suutelemisen mestarin. Uros ei ole kovin hyvä suutelija, jos hän esimerkiksi imee rajusti naisen kieltä suukottelun aikana. Moisen sattuessa naisen kannattaa tarttua miestään hellästi poskista ja kertoa haluavansa hieman hellävaraisempia suudelmia.

Nenät voivat mennä ryttyyn ja hampaat saattavat kolista intohimoisen suuteluhetken aikana. Jos mies kuitenkin suutelee liian ”kovaa” jokaikinen kerta, nainen voi yrittää muuttaa kumppaninsa armotonta muhinointitapaa. Neitokainen voi esimerkiksi hieroa sormiaan kaksilahkeisen hiuksissa ja työntää hänen päätään hieman kauemmas naisen kasvoista. Liikkeen jälkeen huulet osuvat toisiinsa pehmeämmin, jolloin naisen kannattaa kertoa pitävänsä lempeästä suutelusta.

Mies on epävarma huuliensa käytöstä, jos hän antaa naiselle ohjat suutelussa. Huuliaan liikkumattomassa tilassa pitävä kaksilahkeinen voi olla joko tietämätön tai hermostunut, joten naisen kannattaa rohkeasti opastaa ihastustaan. Kokematon mies uskaltautuu kokeilemaan uusia juttuja, jos kaunotar kertoo, mitä hän haluaa uroksen tekevän.

Leikkisät vampyyripuremat voivat kuulua monen pariskunnan rajuihin muhinointihetkiin. Surkean suutelijan tunnistaa kuitenkin siitä, jos mies näykkii ja puree jatkuvasti naistaan pusuttelun aikana. Kaikki eivät pidä kipua aiheuttavista pusuista, joten naisen kannattaa kertoa rohkeasti mielipiteensä miehen sattuvista suukoista.

Monet naiset pitävät ällöttävänä, jos suutelun aikana mies kuolaa kuin vesiputous. Jos kumppaninsa toteaa sylkikoneeksi, naisen kannattaa keskittyä pusujen vaihdon aikana pelkkiin huuliin. Jos neitokainen unohtaa kielen käytön, mies tekee saman perässä. Syljen eritys lisääntyy, jos suutelun aikana kieli liikkuu enemmän kuin huulet.