Perheenisän erikoinen tempaus – ruokki lapsensa currylla vuoden ajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Medioissa uutisoidaan aika ajoin ihmisistä, jotka ovat yllyttäneet itsensä erilaisiin haasteisiin. Äskettäin verkossa levisi esimerkiksi videoita, joissa henkilöt pakottivat itsensä syömään kanelia. Nyt eräs kolmen lapsen isä voitti 365 päivän haasteen.

Dan Toombs oli aikaisemmin take away -ruokapaikkojen kanta-asiakas, kunnes mies alkoi miettiä sitä, miten paljon hän todellisuudessa käytti rahaa epäterveelliseen ravintoon. Kolmen lapsen isä päättikin opetella itse kokkaamaan rakastamaansa intialaista ruokaa, jotta hän säästäisi ruokakustannuksissa. Toombs yllätti perheensä kokkaamalla heille vuoden ajan joka päivä curryä.

Mies oppi 365 päivän mittaisen haasteensa aikana intialaisen keittiön salat, ja kertoo tehneensä jopa perheen joulupäivällisen intialaisin maustein höystettynä. Vaikka perheenisän reseptikokeilut eivät heti lämmittäneet mausteiseen ruokaan tottumattomien lasten mieltä, oppivat he ajan mittaan nauttimaan curryn mausta.

– Lapsilla kesti vähän aikaa tottua intialaiseen ruokaan, mutta he alkoivat lopulta rakastamaan sitä, kertoi Dan Toombs The Daily Mirror -lehdelle.