Katy Perry kannattaa Obamaa – poikkeuksellinen vaalitempaus netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa kitaristi Robert Ackroydista. Taannoin laulaja vietti intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa, mutta mies jätti laulajan myöhemmin tylysti tekstiviestillä. On-off-pari on tällä hetkellä erossa.

Poppari esiintyi vastikään presidentti Barack Obaman vaalikampanjan kunniaksi järjestetyssä konsertissa Los Angelesissa. Katy halusi ilmaista kannatuksensa ja tekikin sen naisellisella tavalla. Neitokainen värjäsi nimittäin kyntensä Obaman kasvoilla ja demokraattien aasi-symbolilla sekä Yhdysvaltojen lipun väreillä.

Kuva: Twitter

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kuluneen kesän aikana. Laulajattaren Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.