Komediatähti jahtasi bikinihottista surffilaudalla – paparazzi sattui paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisissa hittikomedioissa naurattanut näyttelijä Owen Wilson on kokenut elämässään rajuja aallonpohjia, ja taannoin hän yritti myös itsemurhaa. Viime vuosi sujui kuitenkin jo paremmin ja kuluva vuosi on sekin ollut nousujohteinen. Nyt supertähti on kuvattu rantatunnelmissa.

Parhaillaan Havaijilla lomaileva Owen Wilson nähtiin nimittäin melomassa surffilaudalla Tyynen valtameren aalloilla. Hän ei suinkaan ollut yksi, vaan jahtasi parhaansa mukaan laineilla niin ikään melonutta bikinikaunotarta.

Vielä viitisen vuotta sitten tilanne oli Wilsonin kohdalta hieman toisenlainen, sillä hän yritti itsemurhaa 26. elokuuta 2007.  Veli löysi tajuttoman näyttelijän ja pelasti hänen henkensä. Poliisin saaman hälytyssoiton mukaan tapaus oli alusta saakka selvä itsemurhayritys. Wilson oli viiltänyt molemmat ranteensa auki ja ottanut yliannostuksen lääkkeitä.