Näyttelijätär pahoinpiteli poikaystävänsä – selvisi poliisin varoituksella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittinäyttelijätär Sadie Frost tunnetaan erityisesti Hollywood-tähti Jude Law’n entisenä vaimona. Elokuvissa näytellyt neitokainen on lanseerannut myös oman Frost French -vaatemerkin.

Nyt 47-vuotiaan Sadie Frostin kerrotaan aiheuttaneen väkivaltatilanteen Lontoon kodissaan. Raporttien mukaan kaunotar nimittäin pahoinpiteli poikaystävänsä James Goodingin pariskunnan riidan yhteydessä. Näyttelijätärtä kuulusteltiin kotonaan, minkä jälkeen hän joutui vierailemaan poliisiasemalla selvittelemässä tekosiaan.

Frost ei ilmeisesti ollut tehnyt parisuhderiidan aikana kovin pahaa jälkeä, sillä hän selvisi tapahtuneesta pelkällä varoituksella. Neitokainen on tapaillut elokuvapomo Goodingia jo useiden vuosien ajan.

– Nainen pidätettiin epäiltynä pahoinpitelystä. Mies ei tarvinnut sairaalahoitoa, selvensi Lontoon poliisivirkailija tapahtunutta The Sun -sivustolle.

Sadie Frost on neljän lapsen äiti. Hänellä on Finlay-poika avioliitostaan Spandau Ballet -laulaja Gary Kempin kanssa. Kaunotar oli naimisissa myös näyttelijä Jude Lawin kanssa. Naisella on tähden kanssa kolme yhteistä lasta. Heidän nimensä ovat Rafferty, Rudy ja Iris.