Disney-tähti tylynä: ”En seurustelisi Simon Cowellin kanssa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittujen Disney-kaunotarten joukkoon lukeutuva Demi Lovato on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. Hiljattain 20-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Lovato on miljoonien nuorten tyttöjen roolimalli.

Nyt Demi Lovato on esiintynyt huippusuositun Jimmy Kimmel -keskusteluohjelman vieraana. Neitokainen muun muassa kertoi, millaista on työskennellä 53-vuotiaan Simon Cowellin kanssa X Factor -ohjelman tuomaristossa. Lisäksi hän kertoi, ettei seurustelisi pomonsa kanssa vaikka hän olisi 25-vuotias.

– En seurustelisi hänen kanssaan, koska hänellä on keskijakaus. Simon esittelee enemmän paljasta pintaa kuin minä, Demi Lovato kertoi haastattelijalle.

Entisen teinitähden mukaan on etuoikeus saada palkkaa työstä, jossa hän saa kiusata leikkimielisesti pomoaan. Demi Lovato joutui äskettäin erään X Factor -kilpailijan haukkujen kohteeksi. Esityksessään epäonnistunut mies nimittäin sanoi popparille, että tämä on menestynyt autotune-musiikilla.

Demi Lovato joutui vuonna 2010 vieroitushoitoon lukuisten ongelmiensa takia. Disney-kaunotar kärsi muun muassa anoreksiasta, bulimiasta, viiltelystä ja itsetuhoisista ajatuksista. Ennen näyttävää hermoromahdustaan popparin kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua. Vieroitushoidosta päästyään neitokainen lihoi 13 kiloa, koska hän vaihtoi vegaaniruokavalionsa liharuokiin. Tähden mukaan hän on nyt sinut vartalonsa kanssa.