No nyt on rajut korkokengät! Käveleminen kuin kidutusta – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotimaailmassa leviää aika ajoin erilaisia trendejä, joista osa voi hämmentää omituisuudellaan. Julkisuuden henkilöidenkin yllä on nähty viime aikoina huimaavan korkeita korkokenkiä.

Kuva: Vimeo

Nyt verkossa on levinnyt eräs video, joka näyttää kauneuden takana olevan kärsimyksen. Kyseisellä Scary Beautiful -nimisellä verkkovideolla nähdään malli kävelemässä hurjan korkeakorkoisissa kengissä. Neitokaisen kulku kyseisillä jalkineilla näyttääkin äärimmäisen tuskalliselta, kun hän kompuroi takamus pystyssä kenkien kanssa.

Katso video tästä:Mallikaunottaren jokainen askel korostaa kenkien käyttämisen vaivalloisuutta. Verkkovideon luojan Lyall Coburnin mukaan taiteellinen pätkä haastaa tämänhetkisen kauneusihanteen esittämällä katsojalle odottamattoman kauneusstandardin.