BB-Teija päiväkirjahuoneessa: ”Ihmissuhderintamalla ei saa kostaa”

Big Brother · Neea Jokinen

Kuluneen Big Brother -tuotantokauden aikana 24/7-palvelun käyttäjät ovat saaneet seurata livenä, kun asukkaat antavat toisilleen nimeämispisteitä päiväkirjahuoneessa. Tänään aamupäivällä talon vanhin naisasukas, BB-Teija, kutsuttiin Isoveljen puheille.

Kihloissa oleva Teija kertoi kertoi päiväkirjahuoneessa, ketkä kaksi asukasta hän haluaa häätöäänestykseen. Talon ”juoruakan” mainetta kantavalla Teijalla riitti sanottavaa, kun hän kertoi antavansa 23-vuotiaalle BB-Tomille nimeämispisteensä.

– Annan Tomille kaksi pistettä. Hän ei osallistu yhtään näihin talon touhuihin ja sen jutut alkaa kiertää jo samaa rataa. Mä en tiedä aina, onko ne niin tottakaan. Ihan hauska ja ihana poikahan hän on, mutta sellainen peräänkatottava. Mietin aina, että osaako se tehdä hommat oikein. En luota hänen tiskaustaitoihinsa, Teija perusteli.

– Se ei ole oikeassa paikassa. Sen kohdalla herää sellaiset äidinvaistot, ettei mitään rajaa. Tomi muistuttaa enemmän 15-vuotiasta kuin 23-vuotiasta. Luonteessa on sellainen piirre, että se kostaa täällä näillä nimeämispisteillä, Teija sanoi.

BB-Tomi ihastui alkuviikkojen aikana BB-Teaan, joka ei kuitenkaan antanut nuorukaiselle vastakaikua. Tea on nimittäin viihtynyt viime aikoina BB-Markuksen käsipuolessa. Teija uskoo, että Tomi on antanut Tealle nimeämispisteitä, koska hän joutui kaunottaren torjumaksi.

– Ollaan mietitty, että Tomi olis antanut Tealle pisteitä, koska Tea alkoi olla vähän romanttisessa mielessä Markuksen kanssa. Mä en hyväksy tommosia kostotoimenpiteitä, siis ihmissuhderintamalla. Se antaa pisteitä, koska Teaa ei kiinnosta Tomi. Lisäksi mun mieltä painaa se, että Tomi antoi Annelle viisi pistettä. Se tuntui kohtuuttomalta, Teija sanoi.

Teija antoi myös yhden lisäpisteen Tomille. Viimeisen nimeämispisteensä naisseniori antoi BB-Johannalle, jonka kanssa hän ei ole samalla aaltopituudella.

– Johanna on herttainen ja kiltti, mutta mulla ei tule sen kanssa minkääntasoista keskustelua. Kyllä me toimeen tullaan, mutta se ei selviydy mistään ilman apua, paitsi ehkä meikkaamisesta, föönaamisesta ja pyykinpesusta.

– Hänen fysiikkansa ei kestä tekemään kotitöitä. Se ei ymmärrä itse sitä, että noin paljon alkoholia pieneen ruumiseen ei käy. Jotain on vialla. Voisi olla hiukan sosiaalisempi, eikä vaan meikata sängyllä, Teija lopetti.