Courteney Cox ulkoilutti miestä – valtava kokoero

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijätär Courteney Cox ja hänen ex-miehensä David Arquette tapasivat aikoinaan Scream-elokuvan kuvauksissa vuonna 1996. Pariskunta erosi 14 vuoden avioliiton jälkeen, mutta he ovat sittemmin pysyneet hyvinä ystävinä.

Nyt 48-vuotias Puumanainen-televisiosarjastakin tuttu Courteney Cox ikuistettiin paparazzien kameroille Beverly Hillsissä mysteerimiehen kainalossa. Kaksi vuotta sitten eronnut näyttelijätär näyttää löytäneen uuden onnen, sillä kuvien ottamisen aikaan Cox piti tiukasti kiinni tuntemattomasta miehestä välittämättä innokaista valokuvaajista. Kaksikko bongattiin Judi’s Deli -ravintolan edustalta.

Maailman suosituimmasta sitcom-sarjasta tuttu Courteney Cox, eli Frendit-sarjan Monica, sai Coco-tyttären Arquetten kanssa vuonna 2004. Pariskunnan perheonni oli tuolloin ylimmillään, sillä heidän tiedettiin yrittäneen jälkikasvua jo useamman vuoden ajan. Eron taustalla oli lehtitietojen mukaan pitkään kestäneet avio-ongelmat.