Hulk Hogan sai tarpeekseen seksivideostaan – ryhtyi tositoimiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin showpainija, eli wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea koki taannoin riitaisen avioeron, kun vaimo löysi rinnalleen 19-vuotiaan teinipojan. Viime aikoina mies on kuitenkin ollut otsikoissa seksivideonsa tiimoilta.

Hogan esiintyy julkisuuteen vuotaneella kotipornovideolla ystävänsä, radio DJ Bubba the Love Spongen ex-vaimon Heather Clemin kanssa. Video levisi julkisuuteen Gawger-sivuston julkaiseman materiaalin kautta. Raivostunut Hogan käski sivuston ylläpitäjiä poistamaan kyseisen videopätkän, mutta he eivät ole suostuneet siihen.

Nyt entinen painitähti on tehnyt poliisille rikosilmoituksen seksivideon vuotajasta. Mies on pyytänyt etsivien apua seksivideon vuotajan jäljittämiseen. Hulk Hogan on pysynyt koko ajan tarinassaan, jonka mukaan hänen intohimoisia aktejaan kuvattiin nauhalle ilman lupaa.

Tilanne on tällä hetkellä tulenarka, sillä epäilyt nauhan vuotamisesta ovat kohdistuneet hänen radio DJ -ystäväänsä Bubba the Love Spongeen. Hogan esiintyi tällä viikolla Today-keskusteluohjelmassa ja kertoi seksivideon leviämisen olleen hänen perheelleen ja uudelle vaimolle, Jennifer McDanielille traumaattista.

– Se on kauhistuttavaa. Nauha käänsi elämäni ylösalaisin… Jennifer on kauhuissaan, hän ei ole osa mediaelämääni. Tämä on karmeinta, mitä olen kokenut tähän mennessä, avautui Hulk Hogan ohjelmassa.

Koko seksivideoskandaali on saanut kaiken kaikkiaan erikoisia juonenkäänteitä. 59-vuotias entinen showpainija väitti muun muassa The Howard Stern Show -radio-ohjelmassa saaneensa Bubbalta luvan seksin harrastamiseen. Hulk kertoo, ettei hän tiennyt tulleensa kuvatuksi ja totesi aiemmin olevansa vielä hyvissä väleissä Bubban kanssa.