Koomikko lähetti Tom Hanksille kirjoituskoneen – tässä hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-voittaja Tom Hanks tunnetaan lukuisista menestyneistä elokuvista. Suosikkinäyttelijän suurimpiin hittielokuviin kuuluvat Forrest Gump, Vihreä Maili ja Pelastakaa sotamies Ryan. Hanks äänestettiin vuonna 2006 Forbes-lehden äänestyksessä Yhdysvaltain luotettavimmaksi julkisuuden henkilöksi.

Tom Hanksilla on erilaisia harrastuksia, joista eräs on kirjoituskoneiden keräily. Nyt koomikko Chris Hardwickin kerrotaan lähettäneen kyseiselle filmitähdelle klassisen, vuoden 1934 Corona-kirjoituskoneen. Mies kosiskeli lahjan avulla elokuvatähteä verkkohaastatteluunsa.

Humoristisena kaverina tunnettu Hanks kirjoittikin yllättäen vastauskirjeen koomikolle, jossa hän kommentoi saamaansa lahjaa omaan tyyliinsä. Mies ilmaisee polveilevassa tekstissä lopulta suostuvansa kyseiseen haastatteluun.

Kuva: Imgur

Tom Hanks voitti pääroolistaan elokuvassa Forrest Gump sekä Oscarin että Golden Globe -palkinnon. Myös menestynyt Philadelphia-elokuva toi tähdelle Oscar-palkinnon. Larry Crowne -elokuvassaan Hanks esittää 50-vuotiasta työnsä menettänyttä miestä, joka palaa takaisin koulun penkille. Tähtinäyttelijä maksoi taannoin eräälle pariskunnalle heidän leffalippunsa takaisin, koska pariskunta oli pettynyt Hanksin tuottamaan Larry Crowne –elokuvaan.