America Ferrera upeana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessakin suurta suosiota nauttinut Ruma Betty -komediasarja lopetettiin vuonna 2010. Sittemmin ohjelman päätähti America Ferrera meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Ryan Piers Williamsin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa, kun he opiskelivat näyttelemistä Etelä-Kalifornian yliopistossa.

28-vuotias America Ferrera kertoi äskettäin olevansa täysin kyllästynyt täydellisyyden tavoitteluun. Nyt neitokainen on ikuistettu Cosmopolitan-lehden kansikuvaan naisellisen muodokkaana. Tähti verhosi kurvikkaan vartalonsa eläinkuosiseen minimekkoon.

Amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja America Georgine Ferrera tunnetaan parhaiten Betty Suarezin roolistaan Ruma Betty -hittisarjassa. Hän on saanut tunnustusta urastaan muun muuassa Golden Globe -palkinnolla. Ferrera on nähty televisiosarjojensa lisäksi useissa elokuvissa, joista tunnetuimmat ovat Neljä tyttöä ja maagiset farkut, The Dry Land ja How To Train Your Dragon.