BB-asukkaille rangaistus – niskoittelua ja sääntörikkomuksia

Big Brother · Meri Pulkkinen

Big Brother -talossa perjantai-ilta sujui tuttuun tapaan kosteissa merkeissä, kun asukkaat saivat runsaasti alkoholia juodakseen. Suurin osa asukkaista oli selvästi humalassa. Nyt krapulaa potevat asukkaat ovat saaneet Big Brotherilta epämiellyttävän rangaistuksen.

Sohvaryhmälle kerääntyneet asukkaat saivat nimittäin tänään kuulla kaikkia koskevasta rangaistuksesta. Tänään vietetään kansainvälistä epäonnistumisen päivää, jonka johdosta asukkaita muistutettiin heidän epäonnistumisistaan Big Brother -talossa. Erityisesti edellisillan railakoiden juhlien epäonnistumisia kerrattiin naureskeleville asukkaille.

– Eilisen aikana olette jättäneet Big Brotherin kuulutuksia noudattamatta, rikkoneet pesän sääntöjä sekä käyttäytyneet ylimielisesti Big Bortherin käskyjä kohtaan, Markus luki rangaistusta muille asukkaille.

Rangaistuksen johdosta talon olohuoneessa on nyt epäonnistujien koroke. Jonkun talon asukkaista on oltava korokkeella jatkuvasti ja hänen tulee päästellä valittavaa ääntä koko korokkeella olemisensa ajan. Valittajaa saa vaihtaa, mutta valituksen on jatkuttava koko ajan. Ensimmäisenä korokkeelle lähti vapaaehtoisesti valittamaan taloon viime sunnuntaina astellut Petteri.