Häämatkan yllätyskäänne: Osbourne pelasti hukkuvan naisen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taannoin pahassa päihdekoukussa ollut realitytähti Jack Osbourne pääsi vieroitushoidon avulla eroon huume-, lääke- ja alkoholiongelmistaan. Sittemmin nuori mies ryhtyi urheilemaan ja pudotti muun muuassa rutkasti painoaan. Äskettäin julkkistähti järkytti läheisiään ja fanejaan paljastamalla sairastuneensa MS-tautiin.

26-vuotias Jack Osbourne koki vastikään onnenhetkiä mennessään naimisiin Havaijilla kihlattunsa Lisa Stellyn kanssa. Kuherruskuukauttaan kyseisillä paratiisisaarilla viettävä mies pääsi yllättäen nyt myös hengenpelastustoimiin. Realitytähti oleili rannalla, kun eräs naisuimari joutui vaaraan saadessaan sydänkohtauksen vedessä.

Osbourne ei epäröinyt toimia, vaan pelasti naisen vedestä ystävänsä Tylerin kanssa. Tähti elvytti uimaria, kunnes ensiapuhoitajat pääsivät paikalle ja veivät tämän sairaalaan.

– Olen todella ylpea Jackista ja Tyleristä, jotka pelastivat rannalla olleen naisen. He elvyttivät naista ambulanssin tuloon asti. Saimme juuri tietää, että hän on vakaassa tilassa, kirjoitti tähden Lisa-vaimo Twitter-blogiinsa.

Jack Osbournen päihdeongelmat alkoivat jo 13 vuoden iässä, kun hän maistoi ensimmäisen kerran viskiä syntymäpäiväjuhlillaan. 14-vuotiaana Jack alkoi käyttämään huumeita. Seurapiirijulkkiksen elämä pyörikin sittemmin vain juhlimisen ja päihteiden ympärillä. Jack yritti myös taannoin itsemurhaa, kun hän kuuli tyttöystävänsä exän äänen tämän kännykässä. Rokkarin kuopus viilteli ranteensa ja joi absinttia reseptilääkkeiden kera. Vuosien päihdesekoilujen jälkeen Jack päätti, ettei enää halua tuntea pahaa oloa ja haki apua ongelmiinsa.