Justin Bieber erotiikkaelokuvan tähdeksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber starttasi viikonloppuna käyntiin Believe-maailmankiertueensa Yhdysvaltojen Arizonasta. Loppuunmyyty konsertti sai ikävän käänteen, kun Bieber oksensi kesken kappaleen esittämisen ja juoksi pois lavalta.

Sittemmin Justin Bieber kertoi oksentaneensa liiallisen maidon juonnin takia. Nyt uusimpien raporttien mukaan 18-vuotiasta teinitähteä kosiskellaan E. L. Jamesin Fifty Shades of Grey -kirjasta tehtävän elokuvan päärooliin esittämään sadistisista leikeistä kiihottuvaa monimiljonääri Christian Greytä.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber on parhaillaan toisella maailmankiertueellaan. Teinitähti esittää keikoilla Believe-albuminsa kappaleita sekä vanhempia hittejään. Bieber saapuu myös ensimmäistä kertaa Suomeen 26. huhtikuuta Helsingin Hartwall-areenalle. Keikan yli 300 euroa maksavat VIP-liput myytiin loppuun minuuteissa.