Brooklyn Decker ei saanut miehiä – näin upea vartalo ei kelpaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen malli-näyttelijä Brooklyn Decker nousi muutama vuosi sitten julkisuuteen, kun neitokainen poseerasi ahkerasti Sports Illustrated -lehdelle. Sittemmin mallin töistä valkokankaalle siirtynyt Decker on saanut lukuisten elokuvarooliensa myötä jalansijaa Hollywoodissa.

Nyt 25-vuotias kaunotar paljasti miesten pelkäävän häntä pituutensa vuoksi. Brooklyn Deckerin mukaan hän ei saanut nuorempana treffikutsuja, koska pojat eivät uskaltaneet lähestyä hoikkaa ja pitkäkoipista blondia. Näyttelijätär onkin onnellinen siitä, ettei hänen aviomiehensä välitä vaimonsa pituudesta.

– Olen todella pitkä ja se on joidenkin miesten mielestä pelottavaa. Tarkoitan sitä. En koskaan saanut miesten huomiota. He varmaankin luulivat, että murskaan heidät, Brooklyn Decker kertoi Britannian OK!-lehdelle.

Ohiossa varttunut Brooklyn Decker aloitti malliuransa jo teini-ikäisenä, kun eräs agentti huomasi neitokaisen kauneuden ostoskeskuksessa. Viime vuonna mallikaunotar kertoi Self-lehdelle sairastaneensa nuorempana syömishäiriöitä. Hän kuitenkin selätti ruoka-ongelmansa isänsä avustuksella. Decker on naimisissa amerikkalaisen tennispelaajan Andy Roddickin kanssa. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Battleship, Mitä odottaa kun odotat ja Just Go with It.