Argo-elokuvan tähti Ben Affleck: ”Tytärkin ihmetteli partaani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-palkittu monilahjakkuus Ben Affleck tähditti pari vuotta sitten itse tuottamaansa ja ohjaamaansa elokuvaa The Town. Elokuva oli menestys niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Affleckin ohjaama ja tähdittämä Argo-elokuva saa Suomen ensi-iltansa marraskuussa.

Ben Affleck kasvatti tositapahtumiin perustuvaa ja 70-luvulle sijoittuvaa Argo-elokuvaansa varten aikakauden tyyliin sopivan tukan ja parran. Nyt tähti tilittää Female First -verkkosivustolle, kuinka tylysti hänen perheensä suhtautui uuteen tyyliin.

– Perheeni vihasi partaani. Nuorin tyttäreni kysyi minulta, voisinko leikata ”piikkini” pois. Sanoin hänelle, että minun pitää säilyttää tämä työtäni varten. Hän ihmetteli, minkälainen työpaikka haluaisi minun näyttävän tältä, Affleck kertoo.

Tähti toteaa hänen oman mielipiteensä parrasta vaihdelleen. Benin mukaan parta näytti toisinaan hienolta ”kuten Kurt Russelilla 80-luvun elokuvissa” mutta kertoo muistuttaneen välillä Bee Gees -yhtyeen jäsentä Barry Gibbiä.

– Hiusmallini ja partani eivät olleet vitsi. Oli muutamia aamuja jolloin mietin, miksi roolihahmoni Tony ei olisi voinut käydä parturissa, näyttelijä tunnustaa.

40-vuotias Ben Affleck on heilastellut menneisyydessä esimerkiksi näyttelijä Gwyneth Paltrowin ja latinotähti Jennifer Lopezin kanssa. Hänen suhteensa Lopeziin sai taannoin rutkasti julkisuutta ja heitä kutsuttiin lempinimellä ”Bennifer”. Affleck esiintyi myös silloisen tyttöystävänsä musiikkivideolla Jenny From The Block.