Teräsbetonin Jarkko Ahola julkaisee joululevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teräsbetoni-yhtyeen laulaja Jarkko Ahola on tehnyt joululevyn. Ave Maria – joulun klassikot on esittäjänsä näköinen ja se tehtiin ”vanhan liiton hengessä”. Mukana on tunnelmallisia kappaleita, joista Bratislavan sinfoniaorkesterin sovitukset tekevät entistä juhlavampia.

Nimikappale Ave Marian lisäksi levyltä löytyy muitakin suomalaisten rakastamia mahtipontisia ja arvokkaita klassikoita, kuten En etsi valtaa loistoa, Varpunen jouluaamuna ja Nessun Dorma.

– Hetkittäin äänitysten lomassa liikuttiin epämukavuusalueella, kun hevimiehestä etsittiin pehmeitä sävyjä. Vaan lopussa kiitos seisoo ja jälleen olen kokemuksen rikkaampi. Albumi tekee kunniaa hyville biiseille ja itse musiikille sekä luo arvokkaan tunnelman jouluun, Jarkko kuvailee.

Jarkko esiintyy muun muassa Kummien perinteisessä Joulu Mielelle -konsertissa, joka esitetään MTV3-kanavalla sunnuntaina 16. joulukuuta.