Kardashianien äidillekin oma keskusteluohjelma – hitti vai floppi?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Nyt 56-vuotiaan julkkistähden uutisoidaan jatkavan televisiouraansa vielä ensi vuonnakin. Kris Jennerin nimittäin huhutaan saavan oman keskusteluohjelman Fox-kanavalle. Deadline-sivuston mukaan Jenner on jo käynyt useissa palavereissa keskustelemassa talk show’sta. Fox-televisiokanava ei ole vielä kommentoinut huhuja.

Kris Jenner on naimisissa entisen olympiaurheilijan Bruce Jennerin kanssa. Aviomiehen tiedetään olevan huolissaan puolisonsa kiireisestä työelämästä. He riitelevätkin usein yhteisen ajanpuutteen aiheuttamien ongelmien takia.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.