Miley Cyrus juhli ilman housuja Halloween-bileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hannah Montana -hittisarjan myötä supertähdeksi noussut kaunotar nähdään seuraavaksi Miehen puolikkaat -televisiosarjassa.

Nyt 19-vuotias tähti on päässyt Halloween-tunnelmaan uusimmassa kuvassa, jossa neitokainen poseeraa pikkusiskonsa Noahin ja pääkallokasvoisen kummituskoristeen kanssa. Poppari jätti pukeutumisestaan pois jotain olennaista, nimittäin housunsa. Miley nähdäänkin otoksessa pelkässä harmaassa college-paidassa.

Kuva: Twitter

Neitokainen joutui viime kuussa kuussa poliisien kanssa tekemisiin baaritappelun takia. Silminnäkijöiden mukaan Hannah Montana -hittisarjan tähti löi erästä miestä kasvoihin yökerhossa alkaneen riidan seurauksena. Videotallenne kuitenkin osoitti Mileyn olleen syytön.