Tyttöystävä jätti – mies voitti heti 30,5 miljoonaa lotossa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erään amerikkalaismiehen onnen kääntyminen on noussut otsikoihin ympäri maailmaa. Sandeep Singh on nimittäin voittanut jättimäisen 30,5 miljoonan dollarin lottopotin. Singh ei kuitenkaan aina ole ollut yhtä onnekas, sillä hänen tyttöystävänsä jätti hänet juuri ennen megapotin voittamista.

Kahta työtä tekevä onnenpekka on kertonut lopettavansa työnteon voittonsa johdosta, uutistoimisto WCVB kertoo. Singh voitti yhdessä toisen lottoajan kanssa huimat 61 miljoonaa dollaria Mega Millions -lotosta. Massachusettsissa voittokuponginsa lotonnut mies on aluksi nostanut voittosummastaan 23 miljoonaa dollaria.

Käteen verojen jälkeen 22-vuotiaalle Singhille jäi 16 miljoonaa dollaria, eli noin 12 miljoonaa euroa. Lottovoittaja kertoo aikovansa rahasumman avulla palata takaisin collegeen. Voittosumma auttanee myös sydänsuruihin, sillä Singhin mukaan hän on yhtäkkiä alkanut toipumaan tuoreesta erostaan.

Mies ei kuitenkaan kerro, onko entinen tyttöystävä ottanut häneen sittemmin yhteyttä. Singh kertoo käyttävänsä rahat äitinsä asuntolainan maksamiseen ja hyväntekeväisyysjärjestöjen tukemiseen. Mega Millions -lotto poikiikin miljonäärejä suhteellisen usein, sillä eräs bostonilaismies voitti viime vuonna samaisesta lotosta miellyttävät 32 miljoonaa dollaria.