Lindsay Lohanin isälle katkera takaisku – poliisit kutsuttiin hätiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Myös näyttelijättären julkkisvanhemmat joutuvat aika ajoin otsikoihin rahariitojen ja väkivaltaväitteiden merkeissä.

Taannoin äitinsä Dinan kanssa rajuun riitaan ajautuneen 26-vuotiaan näyttelijättären kerrotaan nyt riitaantuneen myös isänsä Michaelin kanssa. TMZ-sivuston mukaan Michael ilmestyi tyttärensä asunnolle Beverly Hillsissä tarkoituksenaan saada Lindsay laitoshoitoon. Michael Lohan oli ottanut mukaansa myös muita näyttelijättären hyvinvoinnista huolestuneita henkilöitä.

Michael kertoo sivustolle uskovansa, että Lindsay käyttää jälleen huumeita. Mies uskoo tämän olleen syypää näyttelijättären poissaoloihin tuoreen The Canyons -elokuvan tiimoilta. Huolestuneen isän mukaan neitokainen on ympäröinyt itsensä ”alkoholisteilla ja huumeriippuvaisilla”.

Väliintulo ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, sillä sen sijaan että Lindsay olisi viety hoitoon, talolle kutsuttiinkin poliisit. Sivuston mukaan neitokaisen poikaystäväksi itsensä esitellyt mies soitti poliisit paikalle, sillä hänen mukaansa Lindsayn isä ei tule ratkaisemaan tyttärensä ongelmia. Väliintulon keskeyttäneet poliisit soitettiin paikalle kotirauhan rikkomisen takia.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.