Will Smithin salattu häpeä paljastui: ”Se ei ollut minun syytäni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen elokuvatähti Will Smith tunnetaan menestyksekkään elokuvauransa lisäksi rap-artistina. 43-vuotias Smith nähtiin viimeksi valkokankaalla kesällä ensi-iltansa saaneessa Men in Black III -elokuvassa.

Nykyään puhtoisesta maineestaan tunnetun Will Smithin menneisyydestä on paljastunut tapaus, josta mies on onnistunut vaikenemaan hyvin vuosien ajan. National Enquirer -lehden tuoreen numeron mukaan tähti pidätettiin nimittäin 20-vuotiaana osallisuudesta pahoinpitelyyn, jonka seurauksena uhri lähes sokeutui.

Pahoinpitely tapahtui vuonna 1989 tähden silloisessa kotikaupungissa Philadephiassa, vain vähän sen jälkeen kun Smith oli voittanut ensimmäisen Grammy-palkintonsa DJ Jazzy Jeff and the Fresh Prince -duossa.

Poliisin raportin mukaan Will Smith ajautui William Hendricks -nimisen levypromoottorin kanssa riitaan, jonka seurauksena hän pyysi henkivartijaansa Charles ”Charlie Mack” Alstonia hyökkäämään miehen kimppuun. Hendricks kärsi pahoinpitelyn seurauksena vammasta vasemmassa silmässään ja joutui sairaalaan tikattavaksi. National Enquirer -lehden paljastuksesta huolimatta Will Smith vakuuttaa syyttömyyttään.

– Se ei ollut minun syytäni, vaikka niinhän kaikki aina väittävät. Se tapahtui aikoinaan Philadelphiassa. Yksi kavereistani hakkasi tämän tyypin ja satuin vain olemaan paikalla. Tämä on minun versioni tarinasta, ja pysyn siinä, tähti väittää vuonna 2005 tehdyssä haastattelussa.

Will Smithin ura alkoi legendaarisessa Bel-Airin prinssi -televisiosarjassa 1990-luvulla. Sittemmin mies on julkaissut useita rap-albumeita ja näytellyt lukuisissa hittielokuvissa. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.