X Factor -tuomari perui puheensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittien X Factor -kilpailussa on nähty uusimmalla tuotantokaudella jo upeita esityksiä. Viime aikoina Brittien X Factorissa on nähty kovasti draamaa tuomariston keskuudessa.

Entisen Take That -tähden Gary Barlow’n kerrottiin uhkaavan jättää sarja tuomarikollega Louis Walshin tiputettua kilpailusta pois Garyn suojatin Carolynne Poolen. Nyt tähti kuitenkin kertoi Metro-lehdelle, ettei aiokaan jättää X Factor -tuomaristoa, vaikka myöntää sarjan muuttuneen ”saippuaoopperaksi”. Hän myös kommentoi, miksi poistui ohjelman kuvauksista kesken suoran lähetyksen.

– Me uppoudumme siihen hetkeen. En halunnut ihmisten näkevän minua raivoissani, Barlow kertoo.

Britannian X Factor -kohu alkoi, kun X-Factor -tuomari Louis Walsh päätti lähettää Garyn suojatti Carolynne Poolen yleisöäänestykseen, josta neito ei päässyt enää jatkoon. Gary Barlow uskoi Walshin tiputtaneen Carolynnen tuottajien painostuksesta, jotta lehtien otsikoissa viihtynyt kohukilpailija Rylan Clarkilla olisi paremmat mahdollisuudet kilpailun voittoon.