P. Diddy auto-onnettomuudessa Beverly Hillsissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin tänä vuonna Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Taannoin esimerkiksi hänen lomamatkansa tuli maksamaan 850.000 dollaria.

Hiphop-moguli joutui aiemmin tänään auto-onnettomuuteen Beverly Hillsissä. Räppäri oli matkustajana katumaasturissa, joka törmäsi toiseen autoon hotelin edessä Los Angelesissa. TMZ-verkkosivusto kertoo, ettei ketään onnettomuuteen joutuneista viety sairaalaan. Paikalle saapuneiden poliisien mukaan Sean Combs kuitenkin valitteli kipua onnettomuuspaikalla.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.