Christina Aguilera ja Vanessa Hudgens Samsungin bileiden seksikkäimmät – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens nähdään usein Hollywoodin kaduilla paljastavissa asuissa. Neitokainen käy ahkerasti kuntosalilla, ja paparazzit seuraavatkin häntä kuin hai laivaa.

Nyt Vanessa Hudgens on kuvattu osallistumassa Samsungin uuden Note II -laitteen bileisiin yhdessä monien muiden julkkistähtien kanssa. Hänen lisäkseen mukana oli muun muassa poptähti Christina Aguilera.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan. Unelmapariksikin kutsuttujen entisten teinitähtien ero tuli monille faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa. Hudgens nähdään ensi vuonna valkokankaalla Spring Breakers -elokuvassa Selena Gomezin ja Ashley Bensonin kanssa.