Uusi maailmanennätys – nainen pumppasi 325 litraa rintamaitoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet äskettäin synnyttäneet naiset tuottavat enemmän rintamaitoa kuin olisi tarpeen oman lapsen ruokkimiseksi, ja silloin heillä on mahdollisuus ottaa maitoa talteen. Normaalisti sitä saadaan kerättyä varsin pieniä määriä, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Kuva: Splash

Nyt alalla on syntynyt uusi maailmanennätys, kun amerikkalainen Alicia Richman on lahjoittanut omaa rintamaitoaan muille enemmän kuin kukaan aiemmin. Guinnessin ennätyskirjan tekijät ovat nyt vahvistaneet virallisesti, että Fort Worthissa Texasissa asuvan naisen lahjoittaman rintamaidon määrä oli yhdeksän kuukauden aikaan yhteensä huikeat 325 litraa. Richman alkoi tuottaa maitoa odottamattoman paljon hänen Drake-poikansa syntymän jälkeen. Uusi maailmanennätys rikkoi edellisen ennätyksen lähes kaksinkertaisesti.

Kuva: Splash