Hollywoodin karmaisevin Halloween-kasvomaalaus – tunnistatko kuka on kuvassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen ympäri maailmaa juhlittiin Halloweenia pukeutumalla karmaiseviin asuihin, jollaisia nähtiin runsaasti myös Hollywoodissa. Siellä kuvattiin myös alla olevat kuvat, joissa eräs tunnettu televisiokaunotar nähtiin poikkeuksellisen näyttävän kasvomaalauksen takana.

Tunnistatko tähden?

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. 24-vuotias näyttelijä-laulaja synnytti aiemmin tänä vuonna Luca Cruz -nimisen esikoispoikansa. Pian hän jatkaa uraansa televisiossa.

Hilary Duff on seurustellut muun muuassa poptähti Aaron Carterin kanssa. Parin on-off-suhdetta seurattiin aikanaan tiiviisti viihdelehdissä. Näyttelijätär ajautui välirikkoon kollegansa Lindsay Lohanin kanssa, koska molemmat olivat ihastuneita Carteriin. 16-vuotiaana Duff alkoi deittailemaan Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Hän löysi tosirakkauden NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa viisi vuotta sitten, ja pariskunta on ollut naimisissa jo kahden vuoden ajan.