Twilight-kaunotar: ”Miehet haluavat treffeille vain kuuluisuuteni vuoksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-teinileffojen kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna anoreksiahuhujen kohteeksi, kun hän hoikistui lyhyessä ajassa lähes langanlaihaksi.

Nyt 25-vuotias Ashley Greene avautui rakkauselämänsä kiemuroista lehtihaastattelussa. Upean neitokaisen mukaan hän ei ole vielä löytänyt sitä oikeaa, sillä julkkiksena oleminen on vaikeuttanut hänen seurustelupuoltaan. Miehet nimittäin deittailevat Ashleyn kanssa vain hänen kuuluisuutensa takia.

– Seurustelu on vaikeaa, koska minulla on tällainen työ. Joskus haluaisin vain palata kotikulmilleni ja seurustella teinipoikaystäväni kanssa. Yksityiselämästäni kirjoitetaan jatkuvasti internetissä, Ashley Greene kertoi GQ-lehdelle.

Ashley Greenen mukaan hän on turhautunut paparazzeihin ja hänestä tekaistuihin juoruihin. Jos neitokainen vierailee esimerkiksi miespuolisen ystävänsä luona, seuraavana päivänä lehdessä väitetään hänen seurustelevan kyseisen henkilön kanssa. Näyttelijätär on seurustellut muun muassa suositun poptähden Joe Jonasin kanssa.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Greene muutti 17-vuotiaana Los Angelesiin, jotta hän menestyisi näyttelijänä. Seuraavaksi tähti nähdään Suomen valkokankailla Twilight – Aamunkoi: Osa 2 -elokuvassa.