Big Brother -viikkotehtävä Kaksoset: Tässä ovat asukasparit!

Big Brother · Neea Jokinen

Tällä viikolla asukkaat viettävät läheisiä hetkiä, sillä Kaksoset-viikkotehtävän aikana kilpailijat liikkuvat toisiinsa kiinnitettyinä ja suorittavat erilaisia tehtäviä. Isoveli ilmoitti vähän aikaa sitten tehtävän asukasparit.

Sohville kokoontuneet asukkaat saivat tietää tehtävänannon Isoveljen lähettämän kirjeen välityksellä. Petteri luki viestin ääneen ja kertoi, että asukkaat muuntautuvat viikkotehtävän ajaksi siamilaisiksi kaksosiksi. Kaksosparit ovat Tea ja Jarno, Jonna I ja Petteri, Jonna A ja Tomi, Iida ja Jouko sekä Teija ja Tommi. Markus toimii ”yksösenä” ja hänen toinen puoliskonsa on ilmapallo.

– Big Brother on tarkkaillut yhteiseloanne ja tullut siihen tulokseen, että kaipaatte enemmän läheisyyttä. Viikkotehtävän ajaksi muuntaudutte siamilaisiksi kaksosiksi. Löydätte varastohuoneesta puvut, joihin teidän on välittömästi pukeuduttava, Petteri luki.

BB-Teija ja BB-Tommi pukeutuivatkin pian tummanvihreään huppariasuun, joka on yhtenäinen hihojen kohdalta. BB-Jarnon pariksi valittu BB-Tea iloitsi, ettei hän joutunut inhokkinsa, BB-Tomin, kaksospariksi.

– Luojan kiitos, ettei mun tarvinnut olla Tomin kanssa, Tea kommentoi.