Nainen, näin teet alastoman miehen hulluksi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Sinkkuneitokainen saattaa silloin tällöin haaveilla upeasta uroksesta, jonka kanssa voi toteuttaa omia fantasioita makuuhuoneen puolella. Kun kaksilahkeinen sitten makaa sängyllä valmiina toimintaan, voi neidolle myös jossain tapauksissa iskeä runsauden pula.

Cosmopolitan-lehti tarjoaa tähän hätään ratkaisun miesmanuaalillaan, joka ohjeistaa oikeat otteet alastoman komistuksen käsittelyyn. Urokselle voi esimerkiksi antaa ensimmäiseksi eroottisen hieronnan. Mies saattaa innostua entisestään, jos hierontasession päättää viipyilevään suuseksiin.

On pelkästään reilua, että nainenkin päätyy jossain vaiheessa leikkejä vähäpukeiseen luonnontilaan. Riisuutumisesta voi kuitenkin tehdä myös upean strippinäytöksen, joka kiihdyttää uroksen visuaalisia aisteja. Nainen voi vielä lisätä latausta kyselemällä mieheltä vihjailevasti, mitä tämä tahtoisi tehdä hänelle.

Pitkä, intohimoinen suudelma saattaa saada alastoman komistuksen vaatimaan lisää. Kaunotar voikin saattaa sydämensä valitun hullaantuneeseen tilaan ottamalla ohjat käsiinsä makuuhuoneessa, ja kieltämällä mieheltä käsikosketukset. Parin lemmenleikit voivat päästä uusiin ulottuvuuksiin, kun tutkimusmatka rakastajan vartalolle tapahtuukin pelkästään huulten, kielen ja hengityksen avulla.

Pidemmälle mennessään kauniimman sukupuolen edustaja voi myös sitoa uroksensa kädet huivilla. Fifty Shades of Grey -kirjojen ansiosta villimmätkin seksileikit ovat alkaneet kiinnostaa valtaväestöä. Neito voikin saada sidotun miehen rukoilemaan armoa kiusoitellessaan tätä liu’uttamalla kylmiä jääpaloja pitkin hänen vatsaansa.

Rakastellessa saattaa silloin tällöin tulla nälkä, mutta miksi keskeyttää hyvin alkaneita leikkejä ruoatauon vuoksi? Neuvokas neito nauttiikin välipalansa uroksen päältä. Kivikovien vatsalihasten päältä maistellut sushi-palat, tai pinkeän pepun päältä nuoltu suklaakastike voivat kiihdyttää makuaistin lisäksi muitakin aisteja.

Seksileikkien aateliin kuuluvat vaahtohellittelyt kylpyammeessa. Peseytymisen ohella nainen voi puhdistaa pehmeällä pesusienellään myös alastoman komistuksen intiimipaikkoja. Kehon hellä saippuoiminen, höyrystynyt huone ja tunnelmallinen ilmapiiri voivat johtaa vavahduttavaan lemmenhetkeen.