BB-asukkailla vaikea tilanne: ”Kyllä mä kestän”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon tupakoivat asukkaat joutuvat olemaan välillä jopa päiviä ilman nikotiinituotteita. Aiemmin tänä vuonna BB-Irina poistettiin talosta, koska hän kärsi rajuista tupakan vieroitusoireista. Naisen mukaan hän joutui psykoosiin tupakan puutteen takia.

Tänään Isoveli kutsui Kaksoset-viikkotehtävää parhaillaan suorittavat asukkaat sohville ja kertoi antavansa kahdelle asukkaalle savukkeen. Kaksospareina liikkuvien kilpailijoiden BB-Jarnon ja BB-Tean sekä BB-Teijan ja BB-Tommin piti valita, ketkä heistä saavat polttaa tupakat.

BB-Tea ilmoitti heti Isoveljen viestin jälkeen antavansa savukkeen vieroitusoireista kärsivälle Jarnolle. BB-Teija puolestaan kertoi pärjäävänsä ilman tupakkaa ja antavansa nikotiinisätkän Tommille.

– No sinä tietenkin otat sen. Ota sä se tupakka, niin mä otan kirjeen. V*ttu kun siihen pitää tulla viereen haistelemaan, Tea kirosi.

– Kyllä minäkin polttaisin, jos saisin. Voin olla nyt ilmankin, Teija kommentoi.

– Teijan alkaa tekee ihan v*tusti mieli, kun mä vedän siinä vieressä, BB-Tommi sanoi.

– Kyllä mä kestän. Olen tänään paljon positiivisempi kuin eilen ja kestän sen. Mä ajattelin ihan oikeesti lopettaa, Teija vastasi.

Asukkaat siirtyivät pian talon tupakkapaikalle, jossa Tommi ja Jarno nauttivat sauhuhetkestään. Nelikko alkoikin keskustella tupakoinnista.

– Tää tupakka nous päähän, BB-Jarno sanoi.

– Mä en kyllä lopeta tupakointia Isoveljen puolesta, Tommi kommentoi.

– Mä ajattelin lopettaa. Koko suku s*atana ylpee musta. Kyllä siitä tulee vielä ihminen. Oon ollut koko elämäni nikotinisti, niin toi yksi ei tunnu missään, Teija kertoi.

– Mua ei haittaa ainakaan toi röökihomma yhtään. Kyllä mä pystyn olla ilman. Se tupakka auttaa sen hetken vaan. Tähän paskaan vaan tottuu, Tea sanoi.

– Mieti, miten paljon sillä säästäis rahaa ja omia keuhkoja, Teija mietti.

– Ärsyttää, että noin huonosta jutusta tulee niin hyvä mieli, Jarno sanoi.