Poikabänditähdelle rukkaset biseksuaaliksi huhutulta naisräppäriltä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Lehtitietojen mukaan Minaj tienaa yhdestä American Idol -tuotantokaudesta huimat 12 miljoonaa dollaria. Nyt uusimmat raportit kertovat neitokaisen antaneen pakit brittiläisen JLS-poikabändin laulajalle, Oritse Williamsille. Mies yritti lämmitellä biseksuaaliksi huhuttua naisräppäriä Twitter-blogien välityksellä, mutta suorasukainen nainen ei kiinnostunut ehdotuksista.

– Meillä oli juttu menossa Twitterissä vähän aikaa. Hän tuli V-festivaaleille ja juttelimme. Kerroin haluavani viedä hänet ulos, ja jätimme asian siihen. Hän ei ole vastannut ehdotukseeni, kertoo Oritse Williams We Love Pop -lehdelle.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.