Noloimmat deittailumokat listattiin – oletko syyllistynyt näihin?

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Deittiviidakossa tulee sinkulle vastaan mitä erilaisimpia tilanteita, joista ei aina selviä kunnialla. Joskus hermostuminen saa henkilön tekemään jotain noloa, mikä saattaa huvittaa myöhemmin.

Nyt Date With a Mate -sivusto on tehnyt tutkimuksen, jossa listattiin noloimmat deittimokat. Yllättävän moni sinkku kertoo joutuneensa kliseiseen tilanteeseen, jossa hänen hampaidensa väliin on jäänyt ruokaa. 17 prosenttia kyselyyn vastanneista nimesi kyseisen mokan noloimmaksi deittikokemuksekseen.

14 prosenttia vastaajista taas paljasti läikyttäneensä juomansa vahingossa deittinsä päälle. Monilla myös outojen sammakoiden päästely oli tullut tutuksi deittikeskusteluissa, sillä 12 prosenttia sinkuista kertoi tölväisseensä vahingossa treffikumppaniaan epäsopivalla kommentilla.

Yhdeksän prosenttia sinkuista koki noloksi sen, että treffikumppani jätti saapumatta paikalle sovittuna aikana. Useat sinkut myönsivät myös kutsuneensa ihastustaan väärällä nimellä yhteisen hetken aikana. Jotkut kuljettivat wc-paperia kengän pohjissaan, kun taas muutamat tunnustivat tunkeneensa vahingossa mekkonsa alusvaatteisiinsa.

Kolme prosenttia epäonnekkaista deittailijoista kertoi törmänneensä vanhempiinsa ensitreffeillään. Jotkut harvat nukahtivat deittiensä aikana. Yksi vastaajista kertoi jopa oksentaneensa seuralaisensa päälle.

Mokailu deiteillä on melko yleistä, sillä yli puolet vastaajista kertoi joutuneensa noloon tilanteeseen treffi-iltanaan. Lienee myös huojentavaa, ettei mikään suhteen alku välttämättä kaadu epäonnistuneeseen deittiin, sillä 56 prosenttia sinkuista kertoi päässeensä toisille treffeille ihastuksensa kanssa mokastaan huolimatta.