Michael Jackson menetti paikkansa – tässä on eniten tienaava kuollut julkkis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on viime aikoina käyty kovaa vääntöä perhepiirissä, vaikka perintösumma on kasvanut yhä edelleen valtavalla vauhdilla.

Michael Jackson nousi nopeasti maailman eniten tienaavaksi kuolleeksi julkkikseksi, kun hänen levynsä suorastaan revittiin käsistä kuoleman jälkeen. Rahaa tulee valtavia summia yhä edelleen, mutta nyt Jackson on sysätty pois maailman eniten tienaavan kuolleen julkkiksen pallilta.

Ykköstilan on nimittäin vallannut poptähden hyvä ystävä Elizabeth Taylor. 79-vuotiaana vuonna 2011 menehtynyt Elizabeth Taylor on talouslehti Forbesin mukaan nyt maailman eniten tienaava kuollut julkkis. Hän tienasi viime vuonna huimat 210 miljoonaa dollaria, josta 184 miljoonaa tuli Christiesin huutokaupasta, jossa myytiin tähden omaisuutta.

Taylorin hajuvesi White Diamonds toi perikunnalle 75 miljoonaa dollaria. Tuleva vuosi voi olla yhtä menestyksekäs, sillä Taylorista kertova Hollywood-elokuva Liz & Dick saa ensi-iltansa 25. marraskuuta. Jackson tienasi viime vuonna 145 miljoonaa dollaria.